Jennie talar ut..

Jag önskar jag va på lika strålande humör som solen idag.
Men usch nej det är jag inte. Jag vet varför på sätt och vis, men jag borde egentligen vara superglad för jag fick jobbet och ska på utbildning i Borås redna imorgon i hela tre dagar. Sen ska jag ut på praktik och träna på nära och kära hela helgen och halva nästa vecka.
Mitt problem är att jag alltid behöver någon vid min sida när jag ska nya saker som är främmande för mig. Jag är så NERVÖS att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Jag beslöt mig för att tacka ja när odm ringde förut, trots att jag fortfarande är osäker men nu får jag helt enkelt ge det en chans, jag får fortfarande ångra mig.

Jag måste få släppa ut mina känslor och berätta att jag känner mig som den mest ensammaste personen i hela världen just nu.
Jag kan bli så ledsen ibland när jag tänker på mina vänner, vart dom står i mitt liv och vart jag står i deras liv. För det vet jag inte!
En av mina speciella vänner som stått mig nära i så många år bor en massa mil ifrån mig helt plötsligt och har sitt egna liv. Ska gifta sig och har helt enkelt blivit stor, vuxen! Jag saknar tiderna då vi sprang runt i skogen och byggde kojjor, eller när vi sov över jämt. När vi sov under stjärnorna, på höloftet, på din balkong när det åskade, eller när vi låg uppe hela natten och drack te och spelade mario. Jag saknar det så fruktansvärt mycket. Eller våra promenader till Kåken. Det känns som om det vore igår.. Men nu pratar vi knappt längre och det är inget jag tänker på så ofta men när det väl kommer över mig att det inte är en självklarhet att se dig i Vara längre eller kunna ringa dig om man vill gå ut och gå kan bli överväldigande för mig och jag blir jätteledsen. Jag ÄR jätteledsen!
En annan speciell person som följt mig genom hela livet, varit min syster och bästa vän sen vi va riktigt små har också blivit stor. Jobbar och sliter, ska snart börja utbilda sig till frisör. Har alltid jättesnygga kläder och fin i håret. Jag minns dig som en liten blond nervös unge som var rädd för allt, som jag lärde hur man skulle gå i trapporna och att man inte skulle vara rädd för att hoppa över ett litet vattendrag på två decimeter. Som trodde hon skulle dö när hon vurpade med cykeln. Vi som va så tajta, har också tappat en hel del kontakt och det är skrämmande att tänka på, vi va ju oskiljaktiga i många många år. TÄnk alla killbekymmer vi haft. Som bortblåst nu! Du är lycklig och jag med. Vi har våra liv och vi trivs, men vad jag kan sakna OSS ibland..

Visst har jag fler vänner. Men jag kommer aldrig bli den där speciella för någon igen. Jag kommer aldrig bli en absolut bästa vän för någon igen, vara den som man ringer det första man gör när man har en idé, ska hitta på något eller bara vill prata. Jag är inte det självklara valet för någon och det kom över mig något fruktansvärt idag.
Man läser på internet om alla som hittar på saker tillsammans, som har roligt, verkligen roligt tillsammans.
Ibland känns det som att jag inte är den människan som kan underhålla ina vänner så som andra kan. Och jag har försökt men på något vis finns det dom som är snäppet bättre. Och här sitter jag med nerdragna persienner, inlåst i mitt hem och mår skit.
Vänner och familj har alltid varit prio ett i mitt liv, men ibland undrar vad man har att kämpa för, om man blir älskad så som man själv älskar sina vänner.

Jag önskar bara jag va den där speciella för någon. Som skrev eller sa till mig ibland, att just DU är bäst, Jag tycker jättemycket om just DIG.

nåväl. att släppa ut känslor är nyttigt. Hur reaktionerna blir är en annan sak. Och jag behöver inga men jag mår bra av att skriva av mig ibland.
och jag kommer säkert ångra mig när jag går härifrån.
Men det är min blogg, och jag skriver bannemej vad jag vill här.
Imorgon åker jag till Borås. Det ska bli skönt att se annan mark några dagar..

/ Jennie


Min absoluta kärlek ♥



Kommentarer
Postat av: gabriella

Stopp och belägg!

Det handlar inte om hur ofta man ses. (dock förstår jag att det känns ensamt ibland, exakt så känner jag med ett hav emellan) För vet du vad jennie, DU ÄR BÄST. Och det är just DIG jag tycker om massor massor, faktiskt älskar! Tro inte att du är bortglömd för det är du inte. Jag tänker iallafall på dig jätteofta. Och saknar dig så inni bomben. För vet du varför? För att inget kan komma emellan ballerinor och flyyyygor, det är så det alltid har varit. Dom är liksom menade att vara vänner för evigt <3

2010-03-02 @ 15:31:02
URL: http://belski.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas att du inte tvivlar på mina känslor till dejj!! Visst ja har många vänner o försöker underhålla de genom att vara med olika... Vi har inte umgåtts länge o jag vet att vi inte kommer bli lika bra väner som dom du haft innan.. men jag vet att vi har fantastiskt kul o du är den person jag vänder emjj till först om jag behöver prata... Du är värd din vikt i guld, inte bara för mejj utan för många andra!! LOve you!! <3 <3 <3

2010-03-02 @ 15:56:16
Postat av: bollis

jag kommer alltid vara din bästaste vän och bollis :) du är ju det bästa som har hänt mig! du vet att du alltid kan prata med mig om allt. livet är en jävla bergodalbana, det vet du. Men nån gång så stannar bergodalbanan. inte länge, men en stund. Iaf för mig, när vi tex är bara du och jag och skrattar och äter gott och myser. Då tänker man bara på det bästa man har, "Dig och flisen". Du ska veta att du ÄR BÄST och jag älskar DIG! just dig, för du är den du är! VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, SAMBO, ENNIE, FISK, UZILI. Du är mitt allt och jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

2010-03-02 @ 21:56:03
Postat av: Bestis

Jag har bara en bestis och den saknar jag något enormt. Det är skamligt att vi inte ses mer eller åtminstone pratar med varandra oftare. Hur svårt är det egentligen för nån av oss att plocka upp telefonen? Vi har ju rutin på det där med telefonpratande så det lär kännas igen. Ska jag kanske ringa och sjunga för dig tills du hotar med att lägga på? =P

2010-03-02 @ 22:33:10
URL: http://elinlindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0