blåslagen

Har precis lagt en liten trött Flis som det för övrigt är fruktansvärt synd om idag.. Flisan har alltid varit en liten olycksfågel och idag nu för bara en timme sen så satt jag i fotöljen vid datorn och pillade lite med en läxa vi har, när Flisan kommer upp och ställer sig bredvid mig i fotöljen, och tänker ta ett kliv över i mitt knä, men missar och sätter foten mellan fotöljen i skrivbordet, och faller handlöst med huvudet rätt i bordsskivans kant och hennes lilla öra fick ta smällen. Nån sekund efteråt blev det ett mörkblått/lila tjockt streck över örat som svullnade, och en liten rispa rätt över. Han va så ledsen stackaren och det va jättehemskt och hjärtskärande och framför allt så blev jag rädd, så ringde Eivor, sjuksköterskan i familjen och frågade om råd. Så snäll som hon va så kom hon över och tittade. Men det va inte så farligt som det såg ut och inga tecken på hjärnskakning. Så de va ju tur i oturen att örat tog smällen och inte huvudet.
Och imorgon ska det ju tas skolkort på dagis, med ett svullet blått öra. ;(

Helgen i övrigt har varit bra. Vi åkte till Falköping och hälsade på Kajs föräldrar och stannade tills Lördagen. Lina, Andy och söta lilla Vilda var också där, vilket va kul för tjejorna och få leka ihop :) På Lördagen va papporna hemma med barnen och jag, Lina, Ann-Marie och deras mormor Maj-britt åkte in till Falköping och shoppade höst och vinterkläder till flickorna. Eller, Maj-britt och Ann-Marie handlade och ja och Lina valde kläder! ^^ Det tyckte jag va oerhört snällt verkligen för det va behövligt. Det kan jag inte tacka dom nog för!
Flisan fick bland annat, två par vinterhandskar, ett par fingervantar, 3 par mysbyxor med matchande långärmade tröjor, jeans och fodrade byxor, två mysiga stickade tröjor m.m. Perfekta kläder att ha på dagis nu näre det drar sig mot kallare tider.

På lördagskvällen kom pappa och Jacob o hälsade på en liten stund och busade med Flisan, vilket hon tyckte va jättekul! Jag va mitt i sminkande och fixande för jag och Sandra skulle ut på Oktoberfesten på Kronan senare på kvällen. Pappa hade köpt ny bil så dom va ute o strögade o passade på att hoppa in och säga hej :)

Kvällen va trevlig, fast vi höll oss mestadels inomhus för det va ju svinkallt att vara ute i öltälten! ;O Då va jag hellre inne i värmen och dansade istället ;P

Hursomhelst, nu ska jag krypa ner i soffan och slappa en liten stund innan det blir nanetajm.
Hoppas alla haft en bra helg.


Tidigare idag tog jag lite webcambilder på Flisan. :)




Kommentarer
Postat av: Lina

Stackars flisan :( men tur hon inte fick hjärnskakning. Behövs oftast väldigt mycket för att få det har jag märkt, som tur är. Kul med dagisfoton, såna tar dom inte på vildas dagis, bara ett gruppfoto. Skittrist! Men vi ska ta kort hos fotograf emellanåt istället tänkte vi.

2010-10-18 @ 10:34:40
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Lina

sv: visst va dom söta :) även om dom är oredigerade och andy tog bilderna :P

2010-10-18 @ 20:44:26
URL: http://rocktroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0