Men, va?

Nu är jag på sluttampen på den sista inlämningsuppgiften ever i den här utbildningen. Det känns förjävligt rent ut sagt. Inte ofta man får ångest får att man ska sluta skolan men det får verkligen jag. Jag skulle kunna gått i minst två år till, det hade varit värt vartenda CSNlån, och extra jobb på kvällar och helger i hela världen !
Första gången jag gjort något jag känt har varit en ren mening med livet jobbmässigt, jag har gjort mig sjäv en tjänst och utbildat mig inom något jag stormtrivs med, och nu är jag klar !?  Bara sådär?
Det här har ju varit en del av min vardag nu ett bra tag. Jag och Sandra som samåker dag ut och dag in. Vi som sitter som små illrar och antecknar så pennorna glöder för det är det vi gör bäst på lekton. Vi älskar att anteckna!
Och våra skrattanfall och roliga stunder vi haft tillsammans med klassen och våra härliga lärare.
Och nu ska vi inte få gnälla över att håltimmarna är onormalt långa, eller gå till cafeterinan och köpa tekakor eller smälta in som högstadieelever och äta gratis i skolrestaurangen.
Nej, jag tycker vi fortsätter ett tag till !

Random mobilbilder från skolan. Här känner vi på hur det är att bli matat och bli tandborstad av någon annan, och så får vi sticka varandra !


Kommentarer
Postat av: Jouline♡

Åhh jag kommer ihåg när jag gick i skolan och gjorde detta, vi fick testa hur det var att bli matade och borsta tänderna, vara döva, blinda osv osv, jätte bra tyckte jag att det var :)



Ja det är flera som säger att klänningarna är slut :( hoppas dom kommer in snart igen kram

2011-12-14 @ 15:35:02
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Förstår att det känns konstigt och tomt nu när utbildningen är slut! Det har ju som sagt varit en stor del av dig nu de senaste åren. Men jag tror du snabbt kommer ut i arbetslivet och kommer känna att det är där du hör hemma :D

2011-12-14 @ 18:06:43
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Marie - Fotograferande hundtoka

Förstår att det känns konstigt, man hör ju att du kommer att sakna dem vilka roliga uppgifter med, men borsta tänderna hade jag tyck känns olustigt att göra på en annan, som inte är barn hehe



tack fina du

kramar

2011-12-14 @ 21:26:36
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Hihi ja idag hade bara varit mys hela dagen lång :)

kram

2011-12-14 @ 22:31:16
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Det verkar som om ni haft riktigt kul och det känns alltid lite konstigt när en period i ens liv tar slut - men nu börjar nåt nytt och spännande istället ;) kram

2011-12-15 @ 08:27:16
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Åsa-Mamma på gott & ont

Haha, vad härligt att trivas så bra med skolan att man inte vill sluta :) Det har aldrig varoit min grej riktigt tyvärr...

Kram och hoppas du får en fin dag!

2011-12-15 @ 09:28:34
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Jenny - Hugos mamma

Vad kul att du gillar det objektivet, har bara hört bra om det!:) Skulle också vilja ha ett objektiv med mer vidvinkel men som du säger så kostar det ju en hel del tyvärr!:/

Vad härligt när man kan uppskatta & gilla att gå i skolan!



Ha en fin dag!

Kram

2011-12-15 @ 09:55:33
URL: http://luckymommy.blogg.se/
Postat av: Sanna mamma till skrutt o lillebror i magen ♥

Hejsan sötnosar!



Allt bra med er också hoppas jag? vi mår iaf bra allihopa, jag har börjat nedräkningen på att få vara hemma på heltid o det ska bli helt underbart:)



USch vad jobbigt o känna som du gör, dom flesta brukar ju vara glada över att skolan äntligen är över, men jag kan ändå förstå dig. Ni verkar ha roligt ihop i skolan :)



Vad är planen för dig nu då? Ut o jobba eller har du funderingar på att plugga vidare?



Stor kram sötisar ♥



2011-12-15 @ 12:20:43
URL: http://susannahlundberg.blogg.se/
Postat av: Ida

Villken superfin blogg ! Följa varann med bloglovin ? :)

2011-12-15 @ 19:59:25
URL: http://dansidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0