Dagens upptäckt

Stod nyss i duschen och skulle schamponera håret när jag läser lite nogare på schampooflaskan och inser att jag har tvättat håret med showergel i minst en vecka!

Inte har jag märkt någon skillnad på mitt hår och det funkar ju uppenbarligen lika bra som schampoo men jag blev lite full i skratt när jag insåg mitt lilla misstag.. =P

Kommentarer
Postat av: sara - mamma till wilda

hahahaha Jag smörjde in mig med showercreme som bodylotion en vecka innan jag fattade att det var nåt som inte stämde..

2011-01-18 @ 08:16:49
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Lotta, mamma till Lucas

=) Rent som rent! ;)

Ja det är verkligen jättehalkigt ute!

Hoppas du får en trevlig dag!

2011-01-18 @ 09:15:52
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- (tävlingar pågår)

Hehe, så det kan gå! Men ofta så kan ju de där tvålarna vara 2-1, både för hår o kropp så kanske därför det inte märktes? :-)Nej drattat omkull har ag lyckats undvika, håller mig stadigt i barnvagnen när vi är ute för det är rena isbanorna på sina ställen.



Nu ska jag ta itu med städning resten av dagen i vårt bombnedslag till hem, hehe. Har varit ute o roat mig med lite shopping nu innan så man fått litet roligt gjort med. ;-)



Ha en trevlig dag! Kramar

2011-01-18 @ 12:21:00
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Sanna Mamma Till Skrutt

HAHAHA blev så full i skratt, tur du inte märkte någon skillnad iaf=) är säkert inte så stor skillnad heller på alla dessa schampoon o krämer som finns, bara priset:)



Ska nog ta o spana in en blixt jag med, har funderat¨på att köpa en länge o om du är nöjd är jag säker på att jag också kommer bli det:)



o ang min nervositet så hade jag möte på jobbet, men det gick jätte bra, men jag oroar mig alltid i onödan, men var tydligen bara ett medarbetarsamtal som man visst ska ha minst 1 gång om året:)



Kram kram!!

2011-01-18 @ 18:56:24
URL: http://susannahlundberg.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Först tyckte jag den bara var kladdig men två sekunder senare när den torkade blev det toppen så jag tycker du ska testa :D

2011-01-18 @ 21:38:30
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Lina

haha tur inte håret blev flötigt iaf :) jag kanske ska testa showergel då för mitt hår känns ovtättat även om det är nytvättat :P

2011-01-19 @ 09:14:29
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Ida Thorsell

Okej :) det var nog samma försäkring hon visade för oss. är det trygg hansa ni har? fast billigt tyckte jag inte det var :P fast det va ju gratis första halvåret de va ju bra :)

2011-01-19 @ 11:10:50
URL: http://februarymum.blogg.se/
Postat av: Fröken M

haha... äh, rent som rent :)

2011-01-19 @ 11:55:44
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Josefin -Happy Days- (tävlingar pågår)

Hoppas du har en fin kväll o att dagen varit bra. Här har det varit ett intensivt tempo hela dagen så jag har inte haft tid o sätta mig framför datorn förens nu. Lillan har kommit in i period då hon måste vara i min närhet hela tiden o inte släpper mig så vi gör allt tillsammans, städar, diskar mm. Bra med lite hemhjälp men man behöver lite lugn för sig själv med. :-)



Kram kram

2011-01-19 @ 20:03:43
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0