Family Values

Min älskade Flis, en kväll i förra veckan när ja köpt hem blåsbubblor och hon blev alldeles tokig i dom :-)

 

Idag är en ledig dag för min del, och Flisgris är också hemma med mig. Ja la henne för säket en halvtimme sedan för lite middagssovning men hon ligger klarvaken i sin säng så jag får väl hämta henne snart.

 

Jag blev lite tagen av Åsas inlägg , och känner bara hur jag vill ha alla mina nära och kära här hos mig just nu. Jag är ständigt rädd att det ska hända min familj något i trafiken och när man får se något sådant blir man helt omskakad och inser att det finns ouppmärksamt folk i trafiken hela tiden. Ja har sagt till Kaj som numera kör lastbil att skriva några gånger per dag till mig när har har rast att allt är okej. Jag är så fånig men jag älskar min familj och vill inte förlora dem nånsin.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag var tvungen att kika vad det var du blev tagen av och fy vilken hemsk film , dock är det ju verklighet - och en hel del bilolyckor orsakas nog av just mobiltelefoner..



Usch, blev tagen jag med!

2011-10-17 @ 13:13:52
URL: http://shabbychicme.blogg.se/
Postat av: Fröken M

jag känner som du - både jag och C kör massvis med bil, och min största fasa är att det ska hända någon av oss eller viggo något allvarligt.

C krockade med ett rådjur förra veckan och jag hade en klump i magen i flera dagar efteåt... nä, man bör ta tillvara på varje sekund med dem man älskar !! kram

2011-10-17 @ 15:03:25
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Jouline♡

Tack så mycket för din fina rad om min kofta :) Vad fina bilder när ni blåser bubblor :) Ja man ska vara rädd om sina nära och kära, allt kan går otroligt fort ibland, jag har mist en vän och det var jag inte med på, usch. Har sagt till min sambo som jobbar inom byggbranschen att messa eller ringa mig några gånger under dagen, och det gör han och det känns bra. Många olyckor kan inträffa på hans jobb.

kram!

2011-10-17 @ 17:00:28
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Tack så mycket :) Hoppas ni får en fin kväll med

kram!

2011-10-17 @ 20:25:39
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: ida thorsell

2011-10-17 @ 21:45:48
URL: http://februarymum.blogg.se/
Postat av: ida thorsell

Tack för gratulationen.lite sent svarat av mig haha :)

2011-10-17 @ 21:46:30
URL: http://februarymum.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

det är ganska konstigt att det ofta måste hända nånting för att man verkligen ska ta vara på tillvaron.. jag tänker faktiskt ofta hur lätt mitt underbara liv skulle kunna försvinna!



jag kan skicka mitt nummer i ett mejl till dig :-) då kan du höra av dig nästa gång du är i stan, så får vi se om vi kan ta en prommis eller en fika kanske! kramis!

2011-10-17 @ 23:23:38
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0