Fixat! :)

Idag gick jag till min chef och frågade lite om de där med sommarjobb i sommar. Jag vill ju hemskt gärna jobba i hemtjänsten i sommar så jag tänkte att det är bäst att fråga i tid. Hon sa att jag var mer än välkommen och hon skrev uppmig med en gång och garanterade mig 8 veckors sommarjobb i sommar. Personalen hade "tipsat" om mig och det känns kanonbra. Härligt att man känner sig uppskattad :-)





Dessa piller knaprar jag. 7 stycken tre gånger om dagen. Det är vitamin b5 och dom är särskillt framtagna för dom med acne, och det ärjust vad jag har. Jag har testat det mesta, men inget hjälper. Och ärligt talat är jag less på detta nu, självfötroendet sänks till bott och man känner sig ful och inte självsäker alls. Har hållt på med dessa ett tag, och jag hoppas verkligen dom  hjälper mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

grattis till sommarjobbet! tänkte bara berätta att en kompis gick till läkare och fick medicin mot sin acne typ en låång penecilinkur och det blev mkt bättre och kom inte tillbaka. det är flera år sen nu... vet inte om du varit hos läkare men det kanske man inte tänker på man tänker läkare går man till om man är sjuk inte för att man har acne men det finns hjälp att få.. snygg är du ändå men man vill ju alltid bättra på lite ;-)

2012-01-10 @ 18:28:53
Postat av: Russin

Grattis till ditt sommarjobb.. :) så skönt att ha det klart redan nu.. :)



hoppas tabletterna hjälper dig , inte roligt att må så dåligt.. :(



KRAM

2012-01-10 @ 19:19:56
URL: http://russinsdagbok.se
Postat av: Fröken M

Åh va skönt att ha det fixat - GRATTIS !!

själv vet jag inte hur det blir med jobb alls vår, några fasta har blivit av med sina tjänster pga arbetsbrist så nu är vi dubbelt så många "extra" som ska slåss om tiderna... :(

2012-01-10 @ 19:54:00
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Lina

sv: visst är skorna fina :) Vilda vill ha rosa och turkosa :)



Du får säga om tabletterna hjälper för då ska jag också köpa såna :)

2012-01-10 @ 20:10:12
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Marie

Ohhh håller tummarna att de hjälper då, men du är fin som du är =D



Så kul att du är uppskattad, men klart att du är =D

2012-01-10 @ 21:04:28
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Jennie & FrökenFlis

svar till anonym: Tack snälla du :) och tack för tipset, ja har allt funderat på att gå till läkare då det inte ger sig utan bara blir värre. Det får nog bli så om inget jag gör hjälper. Kram

2012-01-10 @ 21:33:16
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Liva

Har du provat att gå till doktorn med acneproblemen? Jag gjorde det och har fått medicin mot det! :)

2012-01-13 @ 13:14:19
URL: http://livabihres.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Hittade till din blogg via blogg.se framsida, vilken fin blogg du har! :) Tänkte bara berätta att min bror också har provat de tabletterna men fungerade ej för honom tyvärr. Dock har båda mina bröder, min pojkvän och kompis tagit Roaccutan och det har hjälpt för dem alla! Hoppas du hittar vad som hjälper dig bäst och fortsätter skriva så härliga inlägg!

2012-01-13 @ 23:16:23
URL: http://hannaedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0