Värdelöst :(

Vårfint i vårt kök
 
Jag säger det återigen, det finns inget värre än att behöva ringa och anmäla sig sjuk från jobbet. Speciellt på helgen !! 
Det började i Fredags efter lunchen på jobbet, jag hade ont o magen och på kvällen mådde jag jätteilla. På Lördagen skulle jag jobba delad tur, kommer upp, bokstavligt talat springer in på toa och blir sittandes där.
Sen skulle jag försöka peta i mig frukost men bara tanken på mat fick mig nästan att spy. & när jag märkte att det var en ren pers att få på sig jackan uta att bli yr och svettig så ringde jag och anmälde mig sjuk.. Suck.
 
Det värsta är inte bara det att man sätter sina arbetskamrater i en jobbig sits, jag får alltid känslan av att folk tror att man "skolkar" från jobbet. Särskillt på en helg. & inte bara det, jag förlorar en hel del värdefulla pengar :(
 
Nåväl. Idag mår jag bättre & det är skönt. Hoppas ni haft en trevligare helg än mig. 
Idag vaknade Flisan vid sju och solen sken redan då. Man blir på toppenhumör när man vaknar upp till en fin dag och en strålande Flis. Nu ska vi väcka herrn i huset och peta i oss lite frukost. 
 
Happy Sunday !

Kommentarer
Postat av: michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

åh jg förstår känslan precis! hatar att sjuka mig..känner mig som en svikare och någon man inte allskan lita på. visst är det dumt!? nu är jag säker på att dina jobbkompisar vet att du är sjuk och inte någon latmask så tänk inte på det!
glad att du mår bättre!

kramar.

2013-03-10 @ 09:28:09
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: liborius

fina bilder!
krya på dig:)

2013-03-10 @ 09:55:06
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Malin Rosö - DIY - Lantliv - Villa Gråbo ♡

Usch vad trist! Krya! Fint kök har du iallafall! :)!

2013-03-10 @ 10:03:41
URL: http://malinlindstroms.blogg.se/
Postat av: Sara Björk

Usch, förstår känslan, varför ska man behöva känna så :( Krya på dig!

2013-03-10 @ 11:09:14
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: anna

vilka fina detaljer!

2013-03-10 @ 12:05:54
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: Mamma Maria

Åh jag vet hur det känns. Brukar också känna att jag liksom smiter ifrån ansvaret när man är sjuk. Särskilt om det faller in på en helg med fint väder. Fast jag tänker ju aldrig så om någon annan. Man är hård mot sig själv... Krya på dig!

2013-03-10 @ 14:12:11
URL: http://mammamaria.nu
Postat av: Fröken M - Vinn ett stort "Vintage" doftljus !

Fy va tråkigt !! det är vrkligen "surt" att behöva sjukskriva sig, men samtidigt kan man ju inte gå och jobba om man är sjuk heller !
Krya på dig så hoppas jag att du snart är fit for fight igen !!
kram

2013-03-10 @ 18:29:25
URL: http://frokenmela.se
Postat av: birgitmaria

Nej, va trist och ha blivit sjuk! Skönt att du mår bättre! Jag förstår precis hur du känner, att det känns som man "skolkar", men är man sjuk så är man. Och jag tror inte att ens kollegor tänker så, att "jaha, nu är hon borta igen, hon är säkert inte sjuk" - jag tänker då inte så om mina. Hoppas du blir pigg nu och orkar med nästa vecka :)
Sv: Va?! Spark som är så kul :) Jo, vi har en del snö kvar, men när det liks börjar töa brukar det gå ganska fort. Ja, visst var hon fin! Hon är inne i den ålder när smink och hår och allt sånt är superintressant. (den genen kommer inte från mig.. *skratt*) Njut av resterande söndagkväll! Det ska jag. Imorgon är det jobb. Kram

2013-03-10 @ 18:38:55
URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Åhhh så vårfint! <3 Å vilke nbra inlägg om mat, alla dessa kemikaleier och konstgjorda tillsatser, jag vill ha så kort innehållsförteckning på det jag köper som möjligt och gör så mcket i sylt, saft väg m.m. som jag kan. Kött, fisk köper jag sällan och det känns bra. Ser fram emot mer upplysande inlägg rörande mat! KRAM

2013-03-10 @ 21:02:44
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Marie

Ja det känns ju alltid motigt när man måste sjukskriva sig, men man kan inte göra så mycket åt det, kan man ju ej rå för, krya på dig, <3

kraaaam, fint det blev i köket

2013-03-10 @ 22:36:52
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Sarah

Fina krukor :)

2013-03-11 @ 17:26:48
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0