helt slut

Nu äre nog tredje natten Flisan härjar och är vaken. Jag går väl upp minst 8 gånger och försöker natta om henne, ge henne napp och mat. Sen vaknar hon jäättetidigt och är hur pigg som helst. Igår va hon uppe klockan 6. Och varje morgon har hon kissat ner hela sängen vilket inte alls är likt henne. plus att hon sveper i sig tre fulla flaskor välling varje natt, vilket inte heller är likt henne.
Jag hoppas det bara är en liten fas hon är inne i. Man är ju bortskämd med att hon sover hela natten, vaknar klockan nio och är på strålande humör.
Nu sover hon middag så funderar på att göra desamma.


Kommentarer
Postat av: Natta

Kan va så att maten inte mättar henne längre, alltså vällingen då. kanske prova på en annan :)

2010-02-13 @ 12:21:55
URL: http://doodan.blogg.se/
Postat av: Karina

Det där är utvecklingsskede så kommer gå över snart bara att hålla ut :) att hon äter 3 flaskor välling innan läggdags är nog i samband med utvecklingen men hon lär ju inte behöva mat på natten då för så stora barn behöver sällan det. Vilda höll på så ett tag men det gick över efter några veckor :) nu vaknar hon ibland och gallskriker men det är mardrömmar så lägger henne på bröstet så hon somnar om :)Angående blöjan så gå upp en storlek till nr 5 om ni inte använder dom redan :D alla större barn i flickornas ålder som jag känner har börjat med nr 5 och liberos är bäst. Även för liten blöja kan göra att dom inte håller tätt :) tål att testas.

2010-02-14 @ 10:02:37
URL: http://rocktroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0