Hjälp !

Nu har jag testat ALLT! Jag har testat det mesta i apoteksväg, många alternativa metoder från naturapoteket, fått utskrivet antibiotika, blivit erbjuden roaccutan (som jag bestämt tackade nej till med tanke på biverkningarna), salvor, krämer, tabletter, proactive (som bara gjorde min hud sämre) ja Allt, & jag äter bättre än vad mååånga andra gör så det borde inte vara det heller. 
Jag börjar tröttna nu på min fula, feta finniga hy ska ni veta. Jag avskyr den, jag skäms & mår dåligt & det blir bara värre, och värre. Nu snackar vi alltså inte några små plitor, utan röda områden med riktiga bölder i ansiktet. Har haft dessa problem sedan tonåren. sedan blev det bättre, men dom senaste två åren har varit hemska. 
Jag vet att jag en gång tidigare bad er om tips och råd på bra kurer. & nu när det har kommit några nya som läser så ber jag återigen om era tips. Har ni några?
 
Jag köpte nyligen flaskan på bilden ovan. Äter silicea i tablettform och nu har även en ansiktsgel kommit som jag ska testa tänkte jag. 
(Det är väldigt jobbigt för mig att ta upp detta överhuvudtaget, eftersom det är något jag skäms över och tänker ständigt på såväl hemma i tryggheten, som hos vänner eller på andra ställen. Jag vill känna mig fin, för det gör jag inte nu.)

Kommentarer
Postat av: Lina

Du kanske har rosacea som jag också har och då blir huden bara värre av vissa produkter?? I såna fall är det en hudåkomma som aldrig försvinner helt utan kan bara bli lite bättre och man måste vara försiktig med vad man stoppar på hyn.

Svar: Ja jag har också funderat på det, det skulle inte förvåna mig om det är det. Har läst lite om det och till viss del stämmer det in.
Jennie Himmerman

2013-05-11 @ 15:33:22
URL: http://rocktroll.blogg.se
Postat av: birgitmaria

Men vad trist!! Stor kram!! Tyvärr har jag varken huskurer, salvor eller annat att komma med, men jag hoppas någon annan har det. Möjligtvis att det finns nån aloe vera produkt från Forever Living som skulle funka - googla, så kanske du hittar nån som säljer i närheten. Jag vet inte, men jag hoppas du hittar nåt bra för din skull, för det är verkligen inte kul!! Jag kan bara skicka en stor dos empati till dig och en BAMSEKRAM!!

2013-05-11 @ 17:31:02
URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Postat av: maria eek

Önskar att jag hade något bra tips till dej men tyvärr :( Du får en kram istället och jag lovar att du är jätte fin!

Svar: aw, tack. Det värmer även fast jag inte riktigt kan hålla med dej ;) kramar
Jennie Himmerman

2013-05-11 @ 22:34:58
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Janika

Jag tycker att du är sååå fin :) Men jag förstår hur du känner, man ska ju trivas med sig själv. Kanske kan testa bio-oil? Finns på Apoteket och cindys, jag använde den på mina bristningar och torra hud och det funkade :) den ska även fungera mot hudförändringar också, och jämnar ut huden. KRAAAM!

Svar: Aww janika va du är go :) TACK <3jag har faktiskt bio oil hemma nu till min rygg, har massa ärr där sen jag hade finnar å sådant. trodde inte man kunde ta det på utslag, men det kanske går? isåfall är det ju bara att testa :)

kramar
Jennie Himmerman

2013-05-12 @ 07:12:18
Postat av: Mirre - Dalatös

Jag vet att en kompis till mig son hade mycket problem, men han fick gå till hudspecialist och fick hjälp, han är jättefin i huden nu, hmmm, men vet ej vad han fick.

Men lovar du är jättefin, tro verkligen inget annat
kramar

2013-05-12 @ 11:07:34
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Amanda

Testat Mary kay? Annars är tipset att unna dig ansiktsbehandling en gång i månaden! Kram!

2013-05-12 @ 11:50:49
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Emma

Jag tycker du är jättefin som du är <3 Men jag förstår dig fullt ut och jag lider med dig. Oavsett vad andra tycker så mår man aldrig bra om man inte själv får vara nöjd med sig själv. Det är viktigast. Jag önskar att jag hade bra tips att komma med men det har jag verkligen inte. Jag har ingen problemhy men det enda som funkar på mig är Murads produkter, de är dock inte ekologiska men jag har testat flera olika produkter och sist jag "bytte" förra året så fick jag perioral dermatit (som iof utlöstes pga stress enligt läkaren) men jag tror på en kombinationm så nu håller jag mig till Murad och vågar inte prova annat.

Hoppas innerligt att du hittar något som funkar. Finns det inte vissa P-piller (typ Jasmine) som ska vara bra för akne etc?

Kramar i mängder fina du <3 Du är fin! Glöm inte bort det! <3

2013-05-12 @ 12:32:10
URL: http://www.emmawelin.blogg.se
Postat av: donnasandra

Det enda som hjälpt mig är p-pillren Diane men de är ju riskabla också men inget annat har hjälpt :-(

2013-05-12 @ 15:32:11
URL: http://donnasandra.com/
Postat av: Madame hoffa-En roligare mammablogg

Förstår vilket problem det är. Jag led mycket av det för och min bror har haft problem med acne i hela sitt liv. Tyvärr har jag inget bra tips, finns ju hudbehandlingar där de tar bort acnen med nån typ av strålning, men det kostar väl mycket antar jag.
Kommer jag på något så hojtar jag till. Lycka till fina du!
Kram

2013-05-12 @ 18:46:16
URL: http://madamehoffa.se
Postat av: Fröken M

Jag har tyvärr inga goda råd att komma med men jag vet att min syster hade samma problem. Hon gick till en specialist hudläkare och fick medicin utskrivet ( både läkarbesöket och medicinen var SVINDYR ) men det hjälpte !! Kram

2013-05-12 @ 19:21:40
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Linda från Goldteam

Du är sjukt fin trots att du känner som du gör.
Tänk på allt annat som gör dig så vacker ist, ditt leende & dina fina ögon tex... Förstår att det är frustrerande men någon gång så försvinner det säkert.
Folk är smått avis kan ja tänka mig, är ju även jag :) du har ju en kanon kropp, äter sunt, har mängder me vänner, tränar, fast jobb och en söt liten familj dom du värnar om på bästa vis! Du är en super women jennie, en vacker sådan oxå <3

Svar: Va underbar du är Linda! <3 blir sjukt glad av att läsa dina rader. Tack det behövde jag <3
Jennie Himmerman

2013-05-12 @ 23:48:28
Postat av: Mary Jane Wåhlstedt

Jag har tyvärr inga bra tips, men du ska veta att jag tycker (och har alltid tyckt) att du är så himla vacker! <3

Hoppas du hittar något som funkar!

KRAMAR! <3

Svar: Tack snälla rara du! <3 Ja jag hoppas det med,

KRAAAM! <3<3
Jennie Himmerman

2013-05-14 @ 07:45:17
URL: http://mscortez.blogg.se/
Postat av: Jouline

Heeej fina du! De var inte igår, hoppas allt är bra med dig och familjen? Har läst igenom lite inlägg här i din blogg och du visar som vanligt fantastiska bilder från din vardag och Flisan är ju bara fööör söööt på alla bilder :) jag valde ändå att kommentera just detta inlägget då jag faktiskt kan känna med dig i de du skriver här! Tro de eller ej men jag fick jätte problem med min hy förra året. Jag har haft lite problem då och då med min hy sedan ca 6-7 år tillbaka. Började med proactive du vet som finns hos tv-shop mm, och de hjälpte verkligen! Slutade med de sedan efter ett tag men fick då problem igen, men så började jag igen med de och nu har min hy blivit bättre igen :) jag använder de inte dagligen som man egentligen ska göra men de räcker för min hy att använda produkterna 3-4 gg i veckan! Kanske ska du testa detta? Sedan bytte jag även ut mitt smink till mineral smink och de hjälpte också min hy att bli bättre :) kram på dig!

2013-05-20 @ 23:31:56
URL: http://stylebyjouline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0