Ganska bra rutiner ändå

 
Har alltid haft turen att få sova ganska länge på lediga dagar då Flisan gärna sover en bit in på morgonen. Idag vaknade vi lite efter 9 & då vaknar man oftast av att hon hämtar fjärrkontrollerna och kastar dom åt mitt håll, får då ska det ses lite barnkanal innan dagen börjar. En otroligt uppskattad rutin, istället för att behöva kasta sig upp och starta dagen med bravu så kan jag ligga och vakna till en stund först. 
 
Frukosten är också något som går på rutin här hemma nu förtiden. det enda jag får i mig på morgonen, som faktiskt gör att jag vaknar till och känner mig pigg är det på bilden ovan;
Saltås Quinoamüsli med havremjölk samt Kung Markattas gröna te med en citronskiva i samt ett glas vatten med pressad citron. 
Samma visa varje morgon & för att vara en så kallad morgoncraving så är jag ganska nöjd att det är detta min kropp skriker efter & inte något onyttigt ;-)
 
Idag är det Fredag & trots att man bara är hemma på dagarna för tillfället så är det något specieltt med dessa fredagar & känslan av att det lider mot helg. Ikväll har jag tänkt göra mangosmoothie bland annat.
 
Trevlig helg på er !

Kommentarer
Postat av: Therese Bjärstig

Så mysig rutin! Och ja det var en bra cravin, den där qunioa muslin blev jag nyfiken på... KRAM och trevlig helg <3

2014-03-07 @ 14:07:06
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Olivia

7 mars, 2014 kl. 01:31
Gå gärna in på min blogg och svara på läsarfrågan om vad du tycker om begreppet ”hen”, skulle bli glad att höra din åsikt http://olives.blogg.se/2014/march/lasarfraga.html

2014-03-07 @ 15:25:16
URL: http://bloggprinsessa.blogg.se/
Postat av: När Annie fotograferar

Så fina bilder! Och bra rutiner :-)

2014-03-07 @ 21:13:57
URL: http://narannie.blogg.se
Postat av: birgitmaria

Så mysigt! Hoppas du börjar må bättre! Såg himla gott ut! Jag kör turkisk yoghurt med lite grädde och bär. Det är som standard. Speciellt på vardagarna, då gillar jag inte att tugga! *skratt* Så söt hon är!
Sv: Det är kul och gott med veggovecka :-) Det var mysigt - nu regnar det och töar! Urtrist :-(
Ha en skön helg! Kram

2014-03-07 @ 22:06:47
URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Gud va skönt !! Här vaknar Viggo före 6 varenda morgon - och det spelar ingen som helst roll om vi har låtit honom vara uppe lite extra länge kvällen innan.
Så det är bara att gilla läget, gå upp och sätta på kaffet när han kommer tassande...
KRAM

2014-03-09 @ 07:02:10
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
0